TREINREIZEN

Stap in, neem plaats, ontspan en geniet! Dit is alles wat je hoeft te doen tijdens een treinreis. Treinreizen zijn uniek en laten je op een comfortabele manier de mooiste plekken van de wereld zien, waar je vaak niet of nauwelijks kunt komen met de auto. Het is niet alleen een vervoermiddel van A naar B, maar treinreizen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ontspan & Geniet

Het hele reisgezelschap kan tijdens de reis ontspannen en genieten van prachtige panorama's die aan je voorbijgaan! Zo kun je de vergezichten samen aanschouwen, onderweg een spelletje spelen of je reisgenoten wat beter leren kennen.

Treinreizen zijn er in vele variaties en voor elk budget

Het is mogelijk om een rail pass te kopen die je uitsluitend van A naar B brengt of om deel te nemen aan de meest luxueuze treinreizen ter wereld, ook wel 'hotels op wielen' genoemd. De meeste treinreizen stoppen ook op meerdere plekken onderweg. Dit kunnen zowel populaire hotspots zijn als iets minder bekende, maar verrassende plaatsen. Wil je een bestemming onderweg beter leren kennen? Huur dan een auto, camper of boek mooie excursies als aanvulling op je treinreis.

Populaire treinreizen:

Glacier Express, Zwitserland

Trans Syberië Express, van Rusland naar Peking

Rocky Mountaineer, Canada

Oriënt Express, van Londen naar Istanbul

Flåm Line, Noorwegen

Wilt je meer weten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op!

TOP